Fendi mænd og kvinders tegnebøger

Fendi blev etableret i 1925 af Edoardo og Adele Fendi. I første omgang de specialiserede i pels og lædervarer. Med tiden huset udvidet deres evne til andre produkter såsom duftstoffer, ure, briller og skriveredskaber. Fendi produkter er kendt for fremragende kvalitet og elegante linjer for mænd, kvinder og børn. Den fremragende håndværk omfatter Fendi punge samt. Når du vælger en tegnebog, må man se videre end design, da det vil afholde en række værdifulde genstande. Fendi punge kombinerer fantastisk design med den nødvendige kvalitet.

fendi

Fendi har sat standarden for håndlavede italienske lædervarer i det 20. århundrede. Deres underskrift guld og sort enkle farver med dobbelt “F” logo, kan gøre enhver piges hjerte slog bare en smule hurtigere, når de spion kassen eller poserne. Da “5” er Fendi lykketal, bør du kunne finde alt hvad du behøver i deres 5th Avenue boutique i New York City. Men i dag er der butikker i næsten alle større byer rundt om i verden.

Fendi har gjort en utrolig design kombinere mode og funktion. Med brugen af lærredet med brun og sort dobbelt “F” logo i guld på ydersiden, og 100% læder på indersiden, Fendi gør deres tegnebøger til at holde. Desuden har de produceret dette som en meget unik bi-fold tegnebog kun for kvinder. Hvis du stadig bruge en check bog, men har også brug for dine kort tæt ved også for 5th Avenue shoppingtur, kan Fendi lynlås pung være et godt valg for mode og sikkerhed.

Mænd har nogle fremragende muligheder fra Fendi, så godt. Den klassiske bi-fold tegnebog vil kun blive bedre med tiden som den sorte smidig læder udvikler sin gamle patina. Alle Fendi lædervarer er håndlavede i Italien med hånd syet grænser omkring tegnebogen ydre. En anden tilgængelig bi-fold tegnebog kommer i lærred, som kunne være et godt valg for sommeren med sin høje funktionalitet. Den dobbelte “F” logo i blå siger sommertiden. Den fulde størrelse lynlås rundt læder tegnebogen vil have en lav profil i din jakke og samtidig holde alle dine værdigenstande sikkert med fuld lynlås og smidig læder.

Fendi er førende i italienske designer lædervarer for over 90 år. Designere og kunstnere har søgt opmærksomhed Fendi familien at være en del af mode historie. Fendi vækst har været støt at fast bygge deres familie imperium og arv til den italienske lædervarer maker i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *