Hvordan man deler en mindeværdig fødselsdag med din familie og være en “bedsteforældre”

De siger, at skønhed kommer med alderen, og hvilken bedre måde at fejre aldring på end at dele mindeværdige øjeblikke med din familie. Nu i at bruge kvalitetstid med dine store børn betyder det ikke nødvendigvis, at du skal holde trit med dem og lege hele dagen, for du kan bare bare sidde og fortælle dem din livshistorie. Hvordan kan en simpel historiefortællingsession påvirke dine kærees liv? Hvad kan de komme ud af at lytte til historien om dit liv? I denne artikel skal vi tale om, hvordan man fejrer mindeværdige fødselsdage ved at dele din historie med familien. Denne artikel har til formål at give nyttige oplysninger om værdien af ​​at dele ens livshistorier, således at den yngre generation af familien kunne få nogle indbydende erfaringer fra dine tidligere erfaringer i livet.

Hvorfor overveje at dele din historie til din familie på din fødselsdag:

Hvis du vil være super bedsteforældre til dine grand kids og huske, indtil de vokser op, skal du lære at oprette forbindelse til dem, fange deres hjerter og være en inspiration for dem. At bruge tid gennem fysiske aktiviteter ville ikke være muligt i betragtning af din alderdom, men i det mindste kan du få indflydelse på deres liv ved at dele dem livsundervisning fra dine egne oplevelser. Hvorfor er det vigtigt at dele din livshistorie med din familie? Her er nogle grunde, du kan overveje:

1. En perfekt bindetid – At fortælle fortællingen om dit liv vil fungere som en perfekt bindetid for dig og ungerne. Dette kan synes at være en almindelig aktivitet, men du styrker faktisk familiens forhold og bringer dem tættere på dig samtidig. Dette er en anden måde at vise dem din kærlighed på, og du vil være i kontakt med dem på trods af aldersforskellen.

2. Revealing til dem et familiemedlems historie samt nogle konti i fortiden, som de ikke er bekendt med – At dele din historie vil give dem en chance for at udforske familiens historie og samtidig uddanne dem til nogle told og normer i fortiden, at de ikke er bekendt med.

3. Giver dig en chance for at “lege” med dem (i hvert fald med deres fantasi). Som dine store børn bliver mere interesserede i den historie, du deler, vil de forsøge at forestille sig, hvad du har gennemgået tidligere at de virkelig kan sætte pris på de konti, du deler med dem.

4. Undervisning i livets lektioner, som de kan anvende i deres respektive liv. At dele din historie vil give dine store børn en chance for at kende dig bedre og lade dem vide, at du også har din del af forseelser. De vil lære af dine fejl bare ved at dele din historie med dem.

5. Forlad dem til en arv, som de kan følge. – Dit billede som en “bedsteforældres” vil altid blive ætset i deres hjerter, og de vil også efterligne de samme øjeblikke du engang delte med dem til deres egne børn.

Alt i alt vil en simpel deling af dine tidligere erfaringer efterlade noget mere til hjerter og sind i din familie. Så tag tid og tale med dem ved at dele din historie især på din fødselsdag. Lad dem være din arv, så de kan følge dette fra generation til generation. Forhåbentlig har du lært noget nyt om denne artikel om at være en “bedsteforeldre” og dele “din historie” til din familie på din fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *