Den bedste steakhouse i USAs østkyst

Planlægger du at gå på en madrejse i USA? Så skal du besøge østkysten, da dette område er hjemsted for nogle af de fineste fødevarer i landet, der helt sikkert vil fylde dine mundfulde trang. Men hvis du leder efter en unik oplevelse i amerikansk køkken, bør du besøge denne restaurant kaldet Strip House steakhouse og få en smag af deres enestående bøf, som alle taler om. Mad kritikere, restaurant aficionados og endda første gang besøgende betragter dette sted som den bedste steakhouse i East Coast område på grund af den særskilte smag, der fanger mest folks diskriminerende smag. Hvis du er interesseret i at vide mere om dette, så læs videre som i denne artikel, vi vil vide mere om dette madsted og nogle af grundene til, at Strip House restaurant er det bedste steakhouse i East Coast, USA.

Hvad der gør Strip House tjent sit omdømme for at være den bedste Steakhouse i østkystområdet:

The Strip House i New York City er nok den bedste steakhouse i østkysten af ​​USA af mange grunde:

1. De tilbyder nogle af de lækreste fødevarer i deres menu – The Strip House steakhouse tilbyder nogle af disse lækre måltider, der sikkert vil appeit din appetit:

A. Hummer Bisque – Friskfang hummer perfekt tilberedt (kogt eller dampet) og serveret med perle couscous.

B. Jumbo rejer bathe i en speciel hjemmelavet cocktail sauce

C. Brændt bacon serveret med baby Arugula og / eller russisk dressing

D. Kalvekotelet serveret med vilde svampe

E. Colorado Lamb Rack – En lækker lammekage dyppet i Dijon-brødkrummer og stegt til gyldenbrun godhed.

F. Tahitian Crème Brule – Vaniljesmakeret dessert toppet med brandied kirsebær og pistacie biscotti

G. Caramelized Banana Tart – En dejlig dessert lavet af vanilleis og bananer bestrøget med sukkercoated pekannødder.

H. Hjemmelavet ostekage

I. Strip House Special Chocolate Cake – En skal have for hver chokolade elsker. Afslut måltidet med en super fugtig skabelse, som du sikkert vil bede om.

J. Profiteroles – En lækker blanding af kaffe og mælkchokoladeis cremer hældt med varm fudgesauce og bestrødt med hasselnødder.

BEMÆRK: Disse nævnte fødevarer er blandt nogle af de mange lækre retter, denne restaurant har at byde på. Det anbefales at besøge dette sted snart og prøve deres lejlighedsvise specialiteter.

2. Varm atmosfære – Stemningen på stedet er næsten nok til afslappet spisning. Dette er egnet til familie sammenkomster og peer bondings samt turister, der leder efter lækre måltider, mens de rejser rundt i USA.

3. Bøffen er i sidste ende fantastisk! – Spekulerer stadig på, hvorfor Strip House anses for at være den bedste? Tja, prøv deres egen specialbiff og måske finder du svaret på dette spørgsmål til dig selv. Forkæl dig i deres førsteklasses kød, der er grillet med de bedste kokke i byen og charred til perfektion. Er der nogen bedre måde at beskrive dette på?

Så hvis du vil have smagen af ​​den bedste amerikanske bøf, så skal du gå til den bedste bøf i byen. Besøg Strip House steakhouse på 13 E 12th St., New York City, NY eller for mere information om dette sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *